Full Pott!

Det skulle vise seg at det ikke er “bare bare” å få to hopper drektige i år. Det første forsøket var i slutten av April. Blitzie var godt på vei og moden, og vi var heldige da holtangård hadde en dosen av Looking De Star liggende i frysa. Saphira hadde vi plukket ut en hingst fra den svenskesiden. Den ble hentet på gardemoen i den verste snøstormen i år. Hu ble bedekt med hingsten kl 2330 den kvelden.

Men damene tok seg ikke i det hele tatt, blitzie hadde rett og slett fått det tørka embryn  innen dag 16. Med det i tankene var det bare å vente på neste brunst, Blitzie kom i brunst og neste dose ble satt, saphira kom ikke i brunst og vi tok dem med hjem med hormon sprøyte til saphira.

16 dger etter var det på tide å kjekke de to damene. Blitzie var tom og sap hadde nesten utviklet noen egg etter sprøyta. Dette vile bli siste forsøk på dem begge to for i år. Blizie med Looking De Star og Saphira med El Diablo B.R

Vi lot damene stå på beite, til de skulle inn for å sjekkes på dag 34 og dag 39. Der fikk vi full pott, tro det eller ei!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s